Postkassedesigns.dk

Danmarks billigste postkasse sticker

Er din postkasse ved at være rigtig kedelig at se på? Er dine børn flyttet hjemmefra, eller er lillesøster ikke kommet på postkassen endnu? Så tag et kig rundt på vores side. Vi har med garanti noget der falder i din smag. Vi har helt almindelige postkasse stickers med et efternavn og husnummer. Vi kan også lave det helt simpelt med navne i en højde af 1,5 cm. Vi har forskellige variationer inden for det simple design, så det ikke bliver kedeligt selvom det er enkelt. I denne kategori finder du også vores mest solgte design "Efternavn og nummer" som du finder her.
Hos Postkassedesigns.dk har vi også klistermærker til postkassen med forskellige dyremotiver. Vi har bl.a vores ugler som er meget populære. Derudover har vi forskellige designs med fugle, katte, sommerfugle og hunde. Ønsker du en sticker til din postkasse med et kæledyr som vi evt. ikke har i vores udvalg, så kontakt os på vores mail og så vil vi se om vi kan lave en flot postkassesticker til dig. I denne kategori kan du også finde vores "Her vogter jeg"-stickers. De findes i flere forskellige varianter, og både med hunde og katte. Vi kan selvfølgelig også lave med andre dyr hvis dette ønskes.
Derudover har vi en masse andre flotte motiver til postkassen. Vi har flere forskellige eksempler på designs med hjerter, huse og forskellige mønstre. Hos Postkassedesigns.dk kan vi godt lide et flot og anderledes design, så din postkasse ikke ligner alle andre på vejen. Vi har bl.a vores meget populære "Hjerte i hus" som du kan finde ved at trykke her.
For at gøre din postkasse helt personlig har vi også tændstik figurer. Her er du næsten garanteret at få en sticker som ingen andre har. Du bestemmer selv rækkefølgen på figurene. Vi har mange forskellige figurer at vælge imellem, og selv katten eller hunden kan være med. Uanset hvor mange figurer du bestiller, så er prisen stadig den samme. Den vil med garanti sætte et smil på læben hos gæster, naboer og postbudet.
Som noget nyt har vi en kategori til erhverv. Her kan du bestille CVR-nummer til postkassen. Man kan bestille en postkassesticker med både firmanavn og firmalogo. Du skal blot kontakte vores kundeservice angående logo, så laver vi et udkast til hvordan din nye postkassesticker kommer til at se ud.

Så vil du have vejens absolut flotteste postkasse, så vil du helt sikkert kunne finde en af vores mange designs herinde. Den er i hvert fald en god erstatning til dymostrimlen, hvor der de fleste steder kun er strimlen uden tekst, som er blevet visket væk af vind og vejr. 
Det er også muligt at mikse flere af vores designs, det kræver blot at du kontakter os på vores kundeservice her, så prøver vi at lave et udkast til dig.

Postkassesticker har meget forskellige navne, og bliver omtalt som følgende: navne til postkassen, postkasse sticker, postkasse klistermærke, navneskilt til postkassen, husnummer til postkassen osv.
Uanset hvad du kalder det, så finder du det i hvert fald hos Postkassedesigns.dk. Vi står altid klar til at hjælpe.

Fri fragt, prismatch og betaling

Hos Postkassedesigns.dk har vi fri fragt på alle vores postkasse stickers og tilbehør. Som standard kan man få sendt sin sticker med brevomdeling og som tilvalg kan man købe en forsikret pakke leveret til nærmeste posthus eller lige til døren. Vi anbefaler selvfølgelig den forsikrede pakke, så du er sikret at få din bestilling hos os. Vores produkter bliver leveret med Post Nord. Vi vil være Danmarks billigste sted at købe sin postkassesticker, og derfor har vi klistermærker helt ned til 39 kr. Vi bestræber os på at være Danmarks foretrukne sted at købe sin sticker til postkassen. Skulle du mod forventning finde en lignende postkasse sticker billigere hos en konkurrent så er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice. 

Når du betaler din postkassesticker hos os kan du være helt tryg, da vores side er krypteret med HTTPS-forbindelse. Det giver dig en 100% sikkerhed når du betaler med kreditkort, som i øvrigt er helt gebyrfrit. Du kan nemt og hurtigt betale med MobilePay, og selvfølgelig med PayPal og bankoverførsel.

Accepter

Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Læs mere her